четвъртък, 22 юли 2010 г.

"Няма човешко същество, което да не притежава в себе си част от Тъмния Близнак"
Силата може да бъде изпозванa и в обратен ред. Изборът е в твои ръце. Тъмният Близнак е изкусител, който подхожда като елен в размножителния период. Казва ти, че ти ще си този, от когото ще се страхуват и на когото ще се възхищават. Ще докосне нещо в теб, защото няма човешко същество, което да не притежава в себе си част от тъмната сила. Опитай се да отречеш и ще се окаже, че се бориш да отречеш половината от Вселената. Нещо повече тъмната страна може да те погълне, докато крещиш, че целият си изтъкан единствено и само от светлина.

Дългата коса ( наставникът на Островната жена) ме предупреди, че като свещена жена ще се наложи да се боря с черномагьосничество, скрито под най-различни форми. Военната медицина ( маг.сила) на враговете не е най-страшното. Завистта е много по-съкрушителна. Тя е заложена в нас още с раждането на света, в битката между Братята Близнаци ( сътворили познатия ни свят). Тъмният Близнак не може да понесе мисълта, че брат му притежава повече сила от него, силата да твори, да вдъхва живот. Има хора, които биха те сринали само заради това, че не могат да бъдат умели като теб.

Ако се оставиш на завистта, тя ще се прояви като съскаща змия, като зъл дух. Познавах жена, която винаги се държеше мило и сърдечно, ала завистта, която криеше се оголеми и стана колкото змиеподобния пенис на Тадодахо ( легендарен черен магьосник със змии, виещи се в косите му).

Магьсниците работят с малки кукли от царевични люспи или плат. Наименуват куклата на някой, привързват нещо от неговите вещи към куклата и пращат зли мисли. Любовната магия ще те накара да луднеш по мъжа, който е платил на знахаря и да хукне подире му като рагонена кучка. Чрез магия за смърт магьосникът ще се опита да издърпа дъха ти и да го задържи в плен, докато ти линееш и окончателно се предадеш.

Магия се твори по всяко време дори когато хората, отговорни за нея не го съзнават и въобще не целят да навредят някому. Само с мисълта си за някого, ти го докосваш, освен ако не е защитен, така че да не можеш да проникнеш. Можеш да навлезеш в пространството, в самата душа на този, на когото съчувстваш. Или можеш да го призовеш.

Съществува нещо като енергийна нишка между нас и хората, които са част от живота ни. Понякога нишката е широка, колкото шосеен път и вие двамата сте в постояннa връзка. По същия начин научавах какво се случва с дъщерите ми. Чувствах го със сърцето си, или в корема си, а после надзъртах, за да разбера коя от всички я грози опасност, коя преживява нещо тежко и дали има нужда от помощта ми. Връзката с тях беше толкова силна, че всеки път, когато някоя от тях се любеше, аз получавах спазми в тялото.

Когато прозрем, че мислите ни въздействат върху хората, пред нас изниква изборът какви мисли ще пращаме. Ако изпращаме мислите на сърцето, ще можем да лекуваме, дори ако нуждаещия се от помощ е на стотици километри от нас. Ако изпращаме мисли на ярост и завист, ние ще нараним въпросния човек, така както ако изстреляме пирони или стрели по него. Веднъж изкарах от един пациент цяла купчина ръждиви пирони, забити в него от враговете му. Някои от тях идваха от жени, които някога бе обичал. Не можеш да видиш пироните с просто око, трябва ти проникновен поглед, но те бяха там, съвсем истински, като онези в килера.

Сънищата често съобщават за случващата се магия. Една жена сънува, че някой, когото тя считаше за приятел, ѝ изпращаше отровни гадини. Когато се събуди, по кожата ѝ имаше следа от ухапване. Тя взе мерки и се защити, така че този мъж да не ѝ бърка в мозъка.
Мъж сънува, че има страхотен секс със жена, която по принцип намира за непривлекателна. Изведнъж започна да се върти около нея като куче, дори възнамеряваше да изостави настоящата си жена и деца. После я сънувах как тя се съблича пред него и го изкушава с тялото си, докато той припява колко е красива и незаменима. Видях и друго как в същата стая стои черен магьосник, който ръководи нещата. Опитваха са да властват над ума и члена му и сигурно щяха да успеят, ако не беше сънят.

Вещите сънища ни известяват за проблеми като тези, но измамните сънища могат също да бъдат проблем. И най-добрите лечители, и най-злите магьосници са изпращачи на сънища. Някой, който иска да те нарани, или е нает да го стори, ще се опита да вкара вредни мисли в ума ти – мисли, които те изпълват със страх и те разболяват. Ако не могат да те достигнат директно, може да се опитат да те стигнат посредством други хора, като ти пращат измамни сънища – сънища, в които си болен, засрамен, потиснат; картини, които те карат да желаеш да останеш цял ден в леглото.

Най-добрият начин да се предпазиш от зли намерения е като скъсаш всякаква връзка с човек-поръчител. Винаги има такава. Може да е подарен предмет. Или нещо, което той е взел от теб. Или чисто физически контакт. Сетне ще искаш да избереш накъде насочваш силата на ума си. Не искаш да подхранваш страховете или безрадостните образи в житейските несгоди, нали?

Винаги трябва да помниш, че не сме сами. Помощта е насреща ни, само трябва да я поискаме. Ако имаш добра връзка със животните на силата, те ще се погрижат за натрапниците. Но духовете-закрилници трябва да бъдат хранени и тренирани. Ако не го храниш правилно, твоят вълк може и да не се отзове следващия път. Ако не си позволяваш да летиш и да наблюдаваш света от високо, не използваш добре зрението на ястреба и той може да си тръгне от теб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар