понеделник, 22 юни 2009 г.

Островната жена - Вещи сънища



Сънищата, които са израз на желанията на душата могат да ти разкрият от какво се нуждаеш, когато дори не съзнаваш, че се нуждаеш от нещо. Понякога те ти разкриват неща, които си отричал и отказвал да приемеш, защото се срамуваш от тях. Но те казват много повече от това.
Когато пътуваш на сън, душата ти вижда много надалеч, вижда неща, които могат да спасят живота ти. Можеш да откриеш къде стадуват елените във времена на глад. Можеш да зърнеш враговете си как се спотайват за засада. Когато сънуваш, душата ти посещава бъдещото и донася спомени за неща, които предстоят да се случат в Света на Сенките ( нашия свят).Понякога можеш да спреш хода на събитията. Друг път ще трябва да ги изживееш. Понякога можеш да усмириш нежеланите бъдещи събития, като изпълниш част от тях, същността, в контролирани от теб условия.
Животът е пълен с кръстопътища. Често не ги забелязваме, докато не останат зад гърба ни. Чрез сънуването можеш да проследиш различните пътеки, които ти се предлагат и да видиш накъде води всяка една от тях. Чрез сънищата ти предопределяш събитията, които ще се случат наяве.
Колкото си по-съзнателен, по-ловък в ловуването и хващането на сънища, толкова повече сънища ще можеш да осъществяваш. Вещите сънища ще те отведат при твоя закрилник и ще ти дадат възможност да опознаеш него и себе си.
Може би ще имаш късмет да срещнеш Големите сили или някоя от тях лично ще те навести. Може твоят водач да ти прати животно или птица, които да те отведат от тялото ти и да ти позволят да виждаш отвъд видимото. Може да бъдеш повикан на някое място на силата, на което ще с е връщаш, за да получаваш обучение.
Ще разбереш, че в Истинния свят притежаваш свои двойници. Те ти се явяват в най-разнообразни форми. Някои път са хора, свързани с теб в друго време и пространство. Друг път са проявления на твоя висш дух.
Щом смениш очите и сетивата си, така че да усещаш и възприемаш Големите в истинския им образ, те ще ти дадат песни на силата, така че енергията им да тече през теб и да лекува другите. Щом заживееш със силата, вече няма да си като другите. Започваш да виждаш фините тела на всички хора, цветовете на чувствата им. Виждаш, когато са изгубили част от душата си или когато в тях се е загнездила сила, която ги разстройва и разболява. Виждаш, когато нещастните мъртъвци стоят зад раменете им или когато детското в тях, загубено поради болка и насилие, пърха във въздуха като светулка.
И ти искаш да им помогнеш. Знаеш, че всички са свързани и че това, което наранява един се отразява върху цялостта на света. Живителната сила (оренда), тече във всичко. Тя поддържа света свързан. Трупа се на особени места като стар дъб, свщен камък или величествена планина. Някои хора преливат от оренда и могат да заредят с пламък хиляди други. Такива хора могат да оставят настрана шумовете и глъчката на ежедневната мисъл и да оставят Големите да текат през тях.

1 коментар: