петък, 15 май 2009 г.

Напътствията на Островната Жена - I част
Не си истински жив, ако не познаваш своето животно на силата

Ако не сме в досег със своето животно на силата, не знаем как да съществуваме в телата си, не знаем как да ги храним. Всеки човек се ражда с душа-двойник на животно. Тази душа може да се прехвърля от едно животинско тяло в друго, което е хубаво, защото животните често не живеят дълго. Нуждите на животното на силата са и твои нужди. Ако твоето животно е хищник, а ти не ядеш месо, ще се разболееш. Ако твоето животно е бегач, а ти не си помръдваш пръста, ще се разболееш.
С нарастване на силата ти ще срещаш все повече закрилници.Истинският свещен човек, арендиуанен, притежава множество съюзници. Когато не „работят”, те почиват в свещени предмети или в определени области на човешкото тяло. Аз самата съхранявам цели стада животни в слънчевия си сплит. Това е така, защото се нуждая от голям набор помагачи, които да прехвърлям на хора,загубили своите животни, може би поради това, че са спрели да хи хранят, или защото са заживели твърде питомен живот, какъвто отблъсква духа- помощник.
Един от най-бързите начини да повишиш орендата (безлична сила, с която е пропито мироздание) на някой човек е като внедриш животно на силата в неговото тяло. Обикновено правя това, като вдишвам животинска сила в определена област от тялото. Ако животното е хищно, ще го поставя в слънчевия сплит, ако е елен или риба, вероятно ще го вкарам в сексуалния център – това ще го съживи! Ако е ястреб или орел, ще го поставя в областта на челото, защото силата на тези птици е в зрението. Миротворецът поставил точно орела на върха на Дървото на Мира, защото той вижда отвъд реки и планини и може да предупреждава хората за наближаващите заплахи.
Някои младежи все още ходят да търсят видение, да търсят своя „оярон”. Да се уединиш в пустошта, да постиш, да будуваш и да се страхуваш са все хубави неща. Силният оярон няма да безпокои този, който се страхува да го срещне и да претендира за силата му. Знанието идва, когато сме сами с духовете. Но освен ходенето за видение ние получаваме силни послания и спонтанни импулси, докато спим. Може да си мислиш, че ние ловуваме духовете,но всъщност те ловуват нас. Затова те винаги могат да бъдат открити в сънищата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар