неделя, 2 декември 2012 г.

Първата индианска изложба ever!


Първата по рода си индианска изложба в България стана факт. Тя бе част от Международния фестивал на етнографското кино. Всички ръкоделия, които ще видите на снимките по-долу са автентични индиански предмети от бита на различни индиански народи и са изцяло дело на членове на "Орловия кръг".
























































4 коментара:

  1. Къде е тази изложба? Има ли я още?

    ОтговорИзтриване
  2. Вече не, Катя. Беше в рамките на Международния фестивал на етнографското кино в Етнографския музей в София и продължи седмица, до 20 ноември, но да се надяваме, че ще има още поводи за такива изложби

    ОтговорИзтриване
  3. Да си призная, не очаквах много от тази изложба, но когато влязох (беше вече на 95% подредена) се изненадах! Много приятно при това. ;-) Имах чувството, че съм в истински индиански музей, от тези, които съществуват в чужбина. Макар и малка по площ, беше добре композирана, с хубави експонати.

    ОтговорИзтриване
  4. Моля Ви се...дръжте ме в течение за тези неща, много обичам индиянската култура, а такива събития са рядкост в България...Ако има такова нещо скоро и се сетите, пишете един е-маил: korlinova@gmail.com. Мерси и лек ден!

    ОтговорИзтриване